PERFECT SHAPE

4 Sesiuni Ultratone + 4 Sesiuni LPG + 4 Impachetari Tunel

Ultratone este o revolutie in tratamentele estetice – Preferatul vedetelor !

Singurul sistem din lume care foloseste BIOCURENTI (curenti identici curentilor din corpul omului), folosind 44 de tipuri de unde. Prin BIOSTIMULARE, ULTRASUNETE si MICROCURENTI, acest aparat combate toate problemele siluetei: CELULITA, SLABIRE, TONIFIERE, RELAXARE, SPORT SI ANTRENAMENT.

LPG – Lipomasajul cu endermologie tratează eficient celulita și grăsimea localizată, fiind probabil cel mai eficient tratament nechirurgical din lume pentru tratarea celulitei, întinerirea pielii şi modificarea conturului.

Tunelul cu Infrared te ajută să elimini aproximativ 25-30% din toxine, metale grele si 70-75% din apa aflata in exces in organism.
Razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.

  • Preț întreg:

    1180 lei
  • Preț PROMO:

    510 lei

REZULTATE

Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei. Reda fermitatea muşchilor, chiar şi a celor care nu răspund la exerciţii fizice sau care nu au fost lucraţi niciodată. Elimina rapid celulita superficiala şi profunda, prin stimularea elimanarii fluidelor limfatice. Micşoreaza stratul adipos în favoarea masei muscular. Pachet valabil :30 zile de la începerea ședințelor